Mire számíthatsz , ha hozzám érkezel?

Első alkalommal a szükséges adminisztrációhoz tartozóan egy adatkezelési szabályzatot és egy nyilatkozatot kell átvenni, elolvasni, kitölteni. Itt arról is nyilatkozik a kliens , hogy nincs a listában felsorolt kizáró betegségek között olyan, ami miatt ne lehetne igénybe venni a masszázst. Továbbá ha van fennálló gyógyszeres kezelés, annak a dokumentációiról mindenképpen szükségeltetik egy példányt elhozni.

Kérdéseket teszek fel arra vonatkozóan, hogy milyen okból és milyen céllal keresett fel a vendég , és ennek megfelelően meghatározom, hogy mely szervrendszereket megcélozva végzem a relfexmasszázst. Tudni érdemes, hogy mivel nincs két egyforma szervezet, így nem egyformán reagálnak a reflexterápiára sem. A masszázs segítő hatása függ a fennálló panaszok időtartamától, erősségétől, és a kezelés rendszerességétől, gyakoriságától.

Talpmasszázsnál először egy tengerisós vizes rövid lábáztatást csinálunk, majd a kezelőágyon 45 -50 percig tartó reflexmasszázs történik. Elkerülendő a későbbi kellemetlenségeket, első alkalommal javasolt jelezni, ha a masszázs érzetre túlságosan fájdalmas vagy érzéketlen lenne .Nincs két egyforma érzékenységű talp, ez természetes jelenség. A zónákkal kapcsolatos felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok, de tudni érdemes, hogy az első alkalommal érzett energetikai elakadásokat befolyásolja a vendég aznapi fizikai és lelkiállapota is. A nagyobb blokkokat többszöri alkalom után is jelzi a talp. A masszázs folyamán természetes kenőanyagokat használok (hidegen sajtolt olajok, sheavaj ) . A kezeléssorozat közben előfordulhat, hogy ideiglenesen felerősödnek a panaszok. Ez természetes jelenség, aminek örülni kell abból a szempontból, hogy a reflexmasszázs hatással van a célzott zónákra. / Egy rendszertelen menstruáció esetén például még rendszertelenebbül jöhetnek a vérzések amíg be nem áll a 28 napos rend. / A masszázs elején bemelegítő fogásokkal felfokozom a vérkeringést a lábfejen, majd egy protokoll szerinti sorrendben haladva történik tovább a masszázs. A végén simító mozdulatokkal zárom a kezelést.

Fülakupunktúránál mindkét fülbe vékony tűket helyezek helyi bőrfertőtlenítés után. Az egyéni fájdalomérzékeléstől függően lehetnek érzékenyebb és kevésbé érzékeny területek. 40 percig fekvő testhelyzetben dolgoznak a tűk. Gyakori jelenség, hogy melegség önti el a vendégeket, ez természetes. Az akupunktúra végeztével a tűk kivételénél előfordulhat pici vérzés, amely 1-2 percen belül eláll. Az akupunktúra alkalmazása NADA protokoll szerint történik.

Ami számomra nem tolerálható és köszönöm, hogy ezzel támogatva van a munkám:

  • ápolatlan külső
  • megállás nélküli beszéd, amely akadálya a relaxált állapotnak
  • rendszeres késés vagy kimaradás

A díjfizetést illetően csak olyan klienseket tudok fogadni, akik vállalják, hogy névre szóló számlát kapnak. Átutalás esetén 8 napos határidővel állítom ki a számlákat. Készpénzes fizetésnél lehetőleg pontos összeg legyen előkészítve, mert nem mindig tudok visszaadni. A bérletek 5 hétig érvényesek és 4 alkalomra szólnak. ( így például egy közbeszóló betegség még belefér a bérlet érvényességébe ) Kedvezményes bérletet ennek megfelelően csak a heti rendszerességgel járók vehetnek igénybe.

A kezelések legvégén egy rövidke kérdőívet adok az eljárásra vonatkozólag, amelyet nem kötelező kitölteni, viszont segíti a további fejlődést a munkámban. A részletesebb pozitív visszajelzéseket hozzájárulásukkal és keresztnévvel a közösségi felületeken is megosztom.

A kezelések nem helyettesítik az orvosi ellátást, az eljárások kiegészítő jelleggel vehetők igénybe.