Rólam írták

Rólam írták

„Sokadik lombikunk előtt szerettem volna egy alternatív utat is kipróbálni, így kerültem Erikához, aki mindig nagyon kedves és aranyos. Nagyon sok pozitív feltöltődést is tud adni a talpreflexológiával és a fülakupunktúrás kezelésekkel. Mindenkinek szívből ajánlom, hogy rendszeresen járjon. Hatalmas öröm, hogy végül megszületett a kis csodánk és itt szuszog a karjaimban :)”

Rita, Vácrátót

Nőgyógyászom javaslatára talpreflexológust kerestem, mert sajnos sokat váratott magára a gyermekáldás. Így találtam rá Erikára, akivel bele is kezdtünk a közös munkába. Főleg a hormonrendszer, a pajzsmirigy és a mellékvese egyensúlyát szerettem volna helyre billenteni, ebben kértem a segítségét elsősorban. Erika nagyon hozzáértő. Hétről-hétre jobban éreztem magam, kevésbé voltam fáradékony, több energiát éreztem magamban, ezért pár hónap után újra elmentem laborvizsgálatra. A talpmasszázs megkezdése előtt hashimoto thyreoditis miatt az anti tpo emelkedett volt, a prolaktin magasabb volt, mint kellett volna, és a kortizol szint sem volt az igazi, de a támogató talpmasszázsnak is köszönhetően minden érték kezdett visszatérni a normál tartományba. Nagyon örülök, hogy rátaláltam Erikára és orvosomnak is hálás vagyok a mai napig, hogy ajánlotta kiegészítő lehetőségként a talpreflexológiát, mert Erika, szakértelmével, odafigyelésével, kedvességével és precizitásával nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ma már édesanya lehetek. Azóta is rendszeresen járok hozzá, de most már prevenciós céllal.

Nikoletta, Vác

Teherbeesési problémákkal kerestem fel Erikát , orvosi javaslatra. Már a kezdetektől nagyon szimpatikus volt, nagyon jó kisugárzása van. A pozitív életszemlélete nagyon sokszor segített átlendülni a nehezebb napokon, amiért nagyon hálás vagyok. Az általa elmondott dolgok, amit a talpam alapján leszűrt mindig szinkronban voltak azzal, amit a testemben én is éreztem, nagyon meggyőző volt. És nem utolsó sorban szerettem minden percét a masszázsnak, nagyon kellemes volt, mindig sajnáltam, ha vége lett:) Amiért felkerestem Erikát , azt megkaptam, ma már boldog anyuka vagyok 🙂

Kata, Kismaros

“Erikához másfél évig jártam heti rendszerességgel. Minden alkalommal tudtam, hogy jó kezekben vagyok. Kitűnő reflexológus, empatikus és kivételesen jó ember. Mindig volt egy motiváló , kedves mondata hozzám. Nagyon felnézek rá és tiszta szívből ajánlom őt mindenkinek” 

Klári, Veresegyház

“Az első alkalommal nemcsak meleg légkör fogadott, hanem átfogó képet is kaptam az állapotomról. A masszázsok alkalmával nemcsak lelki és fizikai állapotom javult, hanem olyan plusz tudásra tettem szert, ami hosszú távon is szolgálja az egészségemet. Ezúton is köszönöm, hogy nemcsak talpmasszázst, hanem szeretetteljes útravalót is kaptam . “

Erzsike, Vác

“Erika nagyon megbízható, kedves, szuper kezei vannak, hasznos tanácsokat ad és a talpmasszázsokkal sikerült minden alkalommal ellazulni és kikapcsolni. Csak ajánlani tudom, nekem sokat segített. “

Niki, Vác

Kellemes környezetben kaptam meg  a kellő szakmai tudást, ami által javult a fizikai állapotom.

Márti, Vác

Erika első vendége voltam. Kisebb nagyobb kihagyásokkal, de azóta is igyekszem rendszeresen igénybe venni a szolgáltatását. Ezalatt megtapasztaltam a szakmai fejlődését is. Szeretem, hogy egész lényemmel foglalkozik és törődik, nemcsak a talpammal. Legjobb lenne minden nap eljutni hozzá :)”

Margo , Budapest

Erika kiváló a munkájában és csodás személyiség. Mindig öröm hozzá menni, teljes testi és lelki felfrissülést ad. Volt alkalmam heti rendszerességgel élvezni kezei áldásos hatását, érezhető változásokkal. Nekem személy szerint egyéb tanácsaival is sokat segített, a plusz meglátásaival amit kérésemre mindig megoszt velem, így amikor csak tehetem a távolság ellenére is elmegyek hozzá.” 

Krisztina , Budapest

Másfél éve heti 1 alkalommal járok kombinált talpreflexológiai és fülakupunktúrás kezelésre Erikához.  Minden kezelés egy felüdülés és egyben csodálkozás is. Felüdülés, mivel a mindennapok nehézségei közben ez az egy óra maga a pihenés, relaxáció, megnyugvás. De csodálkozás is egyben, mivel a még számomra sem egyértelmű , vagy érezhető problémákat is ránézésre észleli, érzékeli . A kezelések jóhangulatúak, mindig feltöltődve távozom. Szeretettel ajánlom mindenkinek!

Mónika, Göd

Erika sok éve azzal keresett meg, hogy leszek-e a vizsgamunkája. Mondtam, hogy szívesen, bár velem nem fog sokra jutni, mert „csak” magas vérnyomással tud kezelni. Mivel a köztudatban az van, hogy akit ezzel egyszer elkezdenek kezelni, annak élete végéig együtt kell élni a gyógyszeres kezeléssel, kíváncsi várakozással vártam a kezeléseket. Természetesen a kezelőorvosom felügyelete mellett történt mindez. Pár alkalom után naponta többször jött rám álmosság, és amikor megmértük a vérnyomásomat, normál érték alatt volt. Attól a naptól kezdve napi fél adag gyógyszert vettem be, és így lett tökéletes az érték. Újabb pár kezelés után ugyanazok a tünetek, újabb mérés, ami megint alacsony értéket mutatott. Ekkortól már a teljes gyógyszert elhagytam, és kemikália nélkül is tökéletes a vérnyomásom, hála Erikának.

Judit, Vácegres