Rólam írták

Rólam írták

“Erikához másfél évig jártam heti rendszerességgel. Minden alkalommal tudtam, hogy jó kezekben vagyok. Kitűnő reflexológus, empatikus és kivételesen jó ember. Mindig volt egy motiváló , kedves mondata hozzám. Nagyon felnézek rá és tiszta szívből ajánlom őt mindenkinek” 

Klári, Veresegyház

“Az első alkalommal nemcsak meleg légkör fogadott, hanem átfogó képet is kaptam az állapotomról. A masszázsok alkalmával nemcsak lelki és fizikai állapotom javult, hanem olyan plusz tudásra tettem szert, ami hosszú távon is szolgálja az egészségemet. Ezúton is köszönöm, hogy nemcsak talpmasszázst, hanem szeretetteljes útravalót is kaptam . “

Erzsike, Vác

“Erika nagyon megbízható, kedves, szuper kezei vannak, hasznos tanácsokat ad és a talpmasszázsokkal sikerült minden alkalommal ellazulni és kikapcsolni. Csak ajánlani tudom, nekem sokat segített. “

Niki, Vác

Kellemes környezetben kaptam meg  a kellő szakmai tudást, ami által javult a fizikai állapotom.

Márti, Vác

Erika első vendége voltam. Kisebb nagyobb kihagyásokkal, de azóta is igyekszem rendszeresen igénybe venni a szolgáltatását. Ezalatt megtapasztaltam a szakmai fejlődését is. Szeretem, hogy egész lényemmel foglalkozik és törődik, nemcsak a talpammal. Legjobb lenne minden nap eljutni hozzá :)”

Margo , Budapest

Erika kiváló a munkájában és csodás személyiség. Mindig öröm hozzá menni, teljes testi és lelki felfrissülést ad. Volt alkalmam heti rendszerességgel élvezni kezei áldásos hatását, érezhető változásokkal. Nekem személy szerint egyéb tanácsaival is sokat segített, a plusz meglátásaival amit kérésemre mindig megoszt velem, így amikor csak tehetem a távolság ellenére is elmegyek hozzá.” 

Krisztina , Budapest

Másfél éve heti 1 alkalommal járok kombinált talpreflexológiai és fülakupunktúrás kezelésre Erikához.  Minden kezelés egy felüdülés és egyben csodálkozás is. Felüdülés, mivel a mindennapok nehézségei közben ez az egy óra maga a pihenés, relaxáció, megnyugvás. De csodálkozás is egyben, mivel a még számomra sem egyértelmű , vagy érezhető problémákat is ránézésre észleli, érzékeli . A kezelések jóhangulatúak, mindig feltöltődve távozom. Szeretettel ajánlom mindenkinek!

Mónika, Göd